Service

24/7 service

Producten

Bekijk hier al onze producten

Over ons

Over ons bedrijf

Telefonie

Met een telefonie oplossing van Candra Technology biedt u uw gasten een perfecte oplossing om te communiceren met familie en vrienden. Voor uw personeel is het gemakkelijker om contact op te nemen met uw gasten.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is in ieder hotel en uitgaansgelegenheid van groot belang. U wilt de veiligheid van uw personeel en uw gasten waarborgen en in geval van calamiteiten iedereen gelijk informeren.

Hotel TV

Met Hotel TV heeft u de mogelijkheid om uw gasten extra comfort te bieden. U kunt een zenderpakket aanbieden welke geheel is afgestemd op de behoeftes van uw gasten. Maar ook informatie kanalen behoren tot de mogelijkheden.

Slotsysteem

Met een slotsysteem zorgt u voor veiligheid van uw gasten en uw personeel. Ons moderne slotsysteem kan bediend worden vanaf de receptie en het is voor uw gasten ook mogelijk om de smartphone als sleutel te gebruiken.

Introductie

Over ons bedrijf

Candra Technology is opgericht in 2015 en richt zich met name op de hospitality branche. Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing voor uw situatie welke geheel aansluit op uw wensen.

Wat wij belangrijk vinden…

Service

Bij Candra Technology vinden wij service van cruciaal belang. Met onze uitmuntende service onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Wij onderhouden nieuwe en bestaande installaties.

Uitsluitend

Kwaliteitsproducten

Vaste

Adviseur

Uitmuntende

Service

Ruime

Ervaring

Bezoek Candra Technology

in Amsterdam

U bent altijd van harte welkom om onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee u wensen bij ons op kantoor te bespreken. Heeft u liever een adviseur op bezoek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Afspraken

Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Producten

Meer informatie over onze producten.

Service

Meer informatie over onze service