Conferentiesystemen

Met de uitstekende conferentiesystemen van Candra Technology heeft u de mogelijkheid om perfecte vergaderlocaties aan te bieden. Met onze oplossingen stelt u zelfs de meest veeleisende gasten tevreden.

Conferentiesystemen, conference systems, Candra Technology

Wat als iedere bijeenkomst productief was, iedere ontmoeting effectief en elke presentatie het gewenste effect heeft? Het is mogelijk! Laat ons zien hoe u met onze producten geweldige resultaten behaald. Uw gasten zijn afhankelijk van de voorzieningen die u hen aanbied in uw conferentieruimtes. Met de juiste oplossingen is het voor uw gasten mogelijk om hun boodschap helder en goed over te brengen aan het publiek.

Candra Technology biedt oplossingen om iedere conferentie een succes te maken. Onze oplossingen verbeteren communicatie en samenwerking. Met onze oplossingen is het mogelijk om tijd efficiënter in te delen en u biedt de mogelijkheid aan uw gasten om presentaties te geven waar iedereen enthousiast van wordt.

Candra Technology biedt de volgende conferentie oplossingen:

 • Audio conferentie

  Bij audio conferentie wordt er bijvoorbeeld centraal op de tafel in de conferentie zaal een telefoontoestel geplaatst met meerdere microfoons en een speaker. Hiermee kan iedereen aan de vergadertafel horen wat er wordt gezegd en door de verschillende microfoons kan iedereen spreken. Er zijn ook oplossingen met speakers en microfoons in het plafond. De beste oplossing is afhankelijk van een aantal factoren o.a.

  • De grote van de ruimte
  • Aantal deelnemers
  • Materialen in de ruimte
 • Video conferentie

  Voor video conferentie biedt Candra Technology (grote) displays en speciale camera’s. Deze camera’s kunnen een overzicht van de ruimte geven maar ook inzoomen op de persoon die spreekt. Er zijn vele mogelijkheden en de beste oplossing is geheel afhankelijk van uw wensen.

 • Samenwerken

  Candra technology biedt unieke oplossingen om samenwerking te bevorderen. Dit is mogelijk met bijvoorbeeld display’s welke worden voorzien van software waarmee u gelijktijdig in het zelfde bestand kunt werken, informatie gemakkelijk kan delen of presentaties kunt geven. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Candra Technology levert oplossingen van vooraanstaande merken als: Polycom, Siemens, Infocus,  Samsung, panasonic, en Huawei.

Wat kost een conferentiesysteem?

Wanneer u investeert in een conferentiesysteem is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Koppelingen

Het systeem kan indien gewenst ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van conferentie oplossingen? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van conferentiesystemen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefonie

Met hospitality telefonie biedt u uw personeel en uw gasten een uitstekende oplossing voor interne en externe communicatie.

WiFi

Met Wifi oplossingen van Candra Technology biedt u uw gasten een uitmuntend netwerk welke voldoet aan al uw wensen.

Niet gevonden wat u zoekt?