Energiebeheer

Met energiebeheer kunt u uw gasten een onvergetelijke beleving bieden maar besparen op de kosten.

Energiebeheer, energy management, Candra Technology

U wilt uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Zodat ze uw hotel vaker bezoeken en positieve recensies over uw hotel schrijven op internet. De andere zijde is echter dat u uw exploitatiekosten zo laag mogelijk wilt houden zonder dat dit de hotelervaring van uw gasten negatief beïnvloed. Dit is mogelijk door te investeren in energiebeheer.

Bij energiebeheer in een hotel spelen verschillende factoren een rol. Het doel is namelijk om uw gasten de best mogelijke ervaring te bieden en ondertussen zoveel mogelijk energie te besparen. Dit is mogelijk door bijvoorbeeld gebruik te maken van verschillende systemen welke vervolgens gekoppeld worden in het hotelmanagementsysteem.

Mogelijkheden voor energiebeheer in uw hotel.

 • Domotica

  Door domotica slim in te zetten in uw hotel is er energiebesparing te halen door bijvoorbeeld sensoren in de terras/balkondeur te plaatsen. Zodra de deur wordt geopend wordt de airconditioning automatisch uitgeschakeld.

 • Energieschakeling voor kamers

  In de kamers wordt een schakeling geplaatst waar uw gasten de sleutelpas van de deur in moeten plaatsen. pas dan wordt de kamer van stroom voorzien. Dit systeem kan na wens gekoppeld worden aan de klimaatbeheersing, de TV, minibar etc. De mogelijkheden hierin zijn vrijwel onbeperkt.

 • Sensoren in algemene ruimtes

  Door gebruik te maken van aanwezigheidssensoren in algemene ruimtes in gangen kunt u in combinatie met LED verlichting veel besparen op de energie nota. Er brand immers geen licht in ruimtes waar niemand zich bevind.

 • Zonnepanelen

  Door te investeren in zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op. Deze stroom kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de verlichting in de gangen. Afhankelijk van de hoeveelheid panelen is het zelfs mogelijk om de volledige klimaatbeheersing te laten werken op zonne-energie. Dit levert een besparing op met betrekking tot uw energienota en het is goed voor het milieu want u veroorzaakt minder uitstoot.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijkheden om energie te besparen. Afhankelijk van uw wensen zijn er vele mogelijkheden.

Koppelingen

Systemen voor energiebeheer kunnen indien gewenst ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. 

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van energiebeheer? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

 

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van energiebeheer neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klimaatbeheersing

Met klimaatbeheersing in uw hotel voorziet u uw gasten van extra comfort op de kamer en in uw hotel.

Hotelbeheersysteem

Met het hotelbeheersysteem van Candra Technology kunt u alle systemen in uw hotel met gemak beheren.

Niet gevonden wat u zoekt?