Alarmsysteem

Met ons geavanceerde alarmsysteem kunt u in geval van calamiteiten  uw personeel en uw (hotel)gasten zo snel mogelijk informeren.

Bij een alarmsysteem wordt er vaak gedacht aan inbraakpreventie. Het alarmsysteem dat Candra Technology levert is veel meer dan alleen inbraakpreventie. Onze alarmsystemen zijn geschikt voor inbraakpreventie maar ook voor aanwezigheidscontrole, brandmelding of in combinatie met ons hotelmanagementsysteem zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Onze alarmsystemen zorgen voor een veilige(re) gastvrije omgeving.

Onze alarmsysteem bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Bedienpaneel

  Voor de bediening van het alarmsysteem zijn verschillende mogelijkheden. Candra Technology biedt drie mogelijkheden.

  • Code
   met gebruik van een persoonlijke code kunt u het systeem in- of uitschakelen.
  • Pas/tag
   Met een pas/tag is het mogelijk om het systeem te ontgrendelen. Het voordeel hiervan is dat u geen code’s hoeft te onthouden.
  • Smartphone
   Met behulp van onze App is het mogelijk het volledige systeem te bedienen vanaf uw smartphone. Indien u kiest voor een combinatie met camerabeveiliging is het ook mogelijk om deze beelden in dezelfde App te bekijken.

  Het is mogelijk om binnen ons alarmsysteem tot 250 verschillende gebruikers met verschillende rechten toe te voegen.

 • Centrale

  De centrale is het kloppend hard van het alarmsysteem. Dit is eigenlijk de centrale computer die alle signalen van de verschillende detectoren verwerkt en op basis hiervan een melding uitstuurt. Deze melding kan op verschillende manieren worden verzonden. bijvoorbeeld per SMS, telefoon of meldkamer.

 • Detectoren

  De detectoren hangen in iedere ruimte die beveiligd dient te worden. Deze zijn er in 3 types:

  • Ultrasoon. 
   een ultrasone detector verstuurd “golven” Als de ruimte vrij is dan wordt de “golf”niet onderbroken. zodra iemand zich in de ruimte bevind wordt de “golf” door de betreffende persoon onderbroken. Hierop geeft de detector een melding die wordt verwerkt door de centrale.
  • Infrarood.
   Infrarood werkt op basis van lichaamswarmte. door een verandering van de temperatuur op een specifieke locatie wordt er beweging waargenomen. Hierop geeft de detector een melding die wordt verwerkt door de centrale.
  • Diervriendelijk.
   Candra Technology heeft diervriendelijke detectoren in haar portfolio deze worden ingesteld op een bepaald gewicht. waardoor de detector geen melding geeft als er een dier door de betreffende ruimte loopt.
 • magneetcontact

  In een normale situatie wordt de voor- en achterdeur voorzien van een magneetcontact. Zodra deze deur wordt geopend heeft u een vooraf ingestelde tijd om het alarm uit te  schakelen. Ook is het mogelijk om alle te openen ramen en deuren te voorzien van een magneet contact. Indien een inbreker dan besluit via een raam in te breken wordt het magneetcontact verbroken en wordt er een melding verstuurd welke wordt verwerkt door de centrale en het systeem zal direct afgaan.

 • Sirene

  Een alarmsysteem wordt voorzien van een sirene. Er zijn 2 types sirenes. Dit zijn de volgende: Binnen sirene en buitensirene.

  Binnensirene. In een groter gebouw worden meerdere binnensirene’s geplaatst zodat het alarm overal duidelijk hoorbaar is.

  Buitensirene. Deze wordt aan de gevel gemonteerd zodat de omgeving gelijk op de hoogte wordt gebracht van de melding.

 • Optie: Glasbreukdetectie

  De glasbreukdetector reageert op de geluidsgolf die wordt veroorzaakt bij het breken van glas.Hierop geeft de detector een melding die wordt verwerkt door de centrale.

 • Òptie: Paniek/overvalknop

  Met een paniek/overvalknop wordt er een knop geplaatst op een strategische plaats. bijvoorbeeld onder een balie of bureau. In geval van paniek of een overval wordt de knop ingedrukt. Hierop geeft de knop een overvalmelding welke wordt verwerkt door de centrale en het systeem direct afgaat.

 • Optie: Rook & hittedetectoren

  De alarmcentrale kan worden uitgevoerd met rook en hitte detectoren. In geval deze detectoren warmte of rook waarnemen geven deze een melding. Deze informatie wordt verwerkt door de centrale en het systeem zal daarop direct afgaan.

Wat kost een alarmsysteem?

Wanneer u investeert in een alarmsysteem is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Koppelingen

Candra Technology werkt met een modulair systeem. Voor iedere vraag bieden wij een passende oplossing. De systemen zijn volledig modulair opgebouwd. Dit betekend dat ieder systeem geheel op maat wordt gemaakt en daarmee heeft u geen nutteloze functies en een alarmsysteem welke geheel aansluit op uw wensen. De systemen kunnen gecombineerd worden met o.a.: Brandmelding, aansturing van verlichtingtoegangscontrolecamerabeveiliging, mistgenerator enz. alle systemen kunnen ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van alarmsystemen? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

 

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van ons alarmsysteem neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?