Hotel Audio

Bij het kiezen van een hotel audio installatie zijn er veel verschillende vragen die wij samen met u beantwoorden om tot de beste oplossing te komen die aansluit op uw wensen.

Candra Technology, Hotel Audio installatie, welkom

Een uitstekende audio installatie in een hedendaags hotel is een hele opgave want u wilt aan de wensen van uw gasten voldoen. Maar er mag ook geen sprake zijn van overlast. Voor een goede audio installatie zijn er verschillende aspecten waar rekening mee moet worden gehouden. Allereerst is het onderscheid tussen de verschillende ruimtes en de doelen van de betreffende ruimte. Bijvoorbeeld in de fitness ruimte is een hele andere installatie wenselijk dan in uw restaurant.

 • Conferentie ruimtes

  In een conferentiezaal zijn naast speakers ook goede microfoons noodzakelijk. In een conferentiezaal wordt doorgaans geen muziek afgespeeld. Daarom is het belangrijker dat het het gesproken woord van de betreffende spreker uitstekend wordt weergegeven.

 • Fitnessruimte

  In de fitness ruimte is muziek belangrijk om te motiveren tijdens het sporten. Bij voorkeur moet er de mogelijkheid zijn om muziek wat luider af te spelen. Vaak wordt er een combinatie gezocht tussen audio en video om uw gasten tijdens het sporten entertainment te bieden. De ruimte dient wel goed geïsoleerd worden. Andere gasten mogen namelijk geen overlast ervaren.

 • Gangen

  Steeds meer hotels kiezen er voor om achtergrond muziek in de gangen af te spelen. Deze muziek wordt op een laag volume afgespeeld maar de muziek moet wel op de juiste wijze wordt weergegeven.

 • Hotelkamers & suites

  In de hotelkamers en suites zijn er ook een aantal keuzes. Wilt u radio/muziek aanbieden met behulp van HotelTV of kiest u voor een losse installatie met bijvoorbeeld spotify of Tidal.  Vervolgens is er de vraag wilt u uw gasten een audio installatie aanbieden in het slaapgedeelte, woongedeelte, badkamer. of alle drie. Audio installaties in hotelkamers  en suites worden altijd begrenst op een maximaal volume zodat andere gasten geen overlast ervaren.

 • Ontbijtzaal

  Sommige hotels kiezen voor achtergrond muziek in de ontbijtzaal. Voor achtergrond muziek raden wij kleine speakers aan met een uitstekende geluidsweergave. Tegenwoordig wordt audio in de ontbijtzaal vaak gecombineerd met een narrowcasting oplossing waarbij het weer en nieuws wordt weergegeven.

 • Restaurant

  Voor het hotelrestaurant is er vaak de wens voor achtergrond muziek met gebruik van kleine speakers of het versterken van live muziek. Bijvoorbeeld van een pianist.

 • Spa / kuuroord / zwembad

  Sommige hotels zijn uitgevoerd met een volledige Spa / kuuroord / zwembad. Indien audio gewenst is wordt er in deze situatie uitgegaan van waterdichte speakers. Dan is vervolgens de vraag of er feesten worden georganiseerd in het zwembad of dat het alleen om achtergrond muziek gaat.

 • Terras(sen)

  Voor de terras(sen) is vaak achtergrond muziek gewenst zonder overlast te veroorzaken in de direct omgeving. Candra Technology biedt diverse waterdichte oplossingen om achtergrond muziek op uw terras uitstekend weer te geven. Indien er feesten worden georganiseerd op de terras(sen) en er ontstaat geen overlast voor de directe omgeving dan zijn er weer andere mogelijkheden.

 • Zalen voor feesten en partijen

  In zalen voor feesten en partijen is doorgaans een goede audio installatie een vereiste waarbij muziek luid maar zuiver kan worden afgespeeld. Om overlast bij andere gasten te voorkomen moet er rekening worden gehouden met extra isolatie van de ruimte.

Zoals u ziet is een dergelijke installatie geheel afhankelijk van de betreffende ruimte en wensen. Candra Technology levert vooraanstaande audio merken als: Angstrom Loudspeakers. Orange audio, Truaudio, Speakercraft, Origin, sonance enz.

Wat kost een audio installatie?

Wanneer u investeert in een audio installatie is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Koppelingen

De gehele hotel audio installatie kan indien gewenst gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden met ons audio installatie? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van audio neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hotelkamer audio

Met hotelkamer audio biedt u uw gasten extra comfort en luxe.

Niet gevonden wat u zoekt?