Hotel camerabeveiliging

Met camerabeveiliging in uw hotel waak u over uw gasten en uw eigendommen.

Camerabeveiliging, Candra Technology

Camerabeveiliging in uw hotel heeft een zeer preventieve werking. Met cameratoezicht verhoogd u de veiligheid van uw gasten en wordt de kans op indringers en -overvallen drastisch teruggedrongen. Camerabeveiliging heeft een preventieve werking en de veiligheid van uw personeel en uw gasten is gewaarborgd.

Naast cameratoezicht rondom uw pand, op de terassen en op het hotel parkeerterrein is er ook de mogelijkheid om camera’s toe te passen in uw hotel. Welke bijvoorbeeld worden ingeschakeld als er een alarmknop wordt gebruikt zodat er bij panieksituaties gelijk beelden worden opgenomen. Naast het opnemen van beelden kan ook het alarmsysteem en de mistgenerator worden ingeschakeld. Hiermee is ook gelijk de veiligheid van uw personeel gewaarborgd. Voor buitengebieden bieden wij speciale high speed PTZ camera’s waarmee u mensen en voertuigen kunt volgen en hiermee een bewijslast heeft in geval van criminele activiteiten.  Er zijn camera’s beschikbaar voor elk denkbare toepassing.

Candra Technology levert camera’s in de volgende categorieën:

 • Binnencamera’s

  Een standaard binnencamera wordt geleverd in 2 soorten namelijk. de zogenoemde dome camera en de bullet camera. Daarnaast is er nog de keuze voor infrarood (nachtzicht) en audio.

 • Buitencamera’s

  Een standaard buitencamera is leverbaar in twee verschillende types. De zogenoemde dome camera en de bullet camera. Daarnaast is er nog de keuze voor infrarood (nachtzicht) en audio. Het aantal meters (nacht)zicht is geheel afhankelijk van uw wensen en op basis daarvan selecteren wij de juiste buitencamera’s.

 • Antivandalisme camera’s

  Antivandalisme camera’s zijn gemaakt van slagvast materiaal waardoor deze niet kunnen worden vernield door een inbreker of onruststoker.

 • 360 graden camera’s

  360 graden camera’s hebben een speciale lens waardoor ze een gehele ruimte kunnen overzien vanuit 1 punt. een 360 graden camera wordt in een ideale situatie tegen het plafond in het midden van de ruimte geplaatst. Dit type camera is ideaal voor het monitoren van een grote ruimte maar ook zeer geschikt voor de centrale hal.

 • Spycam’s

  Candra Technology biedt ook zogenoemde spycam’s dit zijn hele kleine camera’s die bijvoorbeeld achter een klok kunnen worden gebouwd. de beeldkwaliteit is uitstekend maar er is geen zichtbare camera in de ruimte. In sommige situaties is dit wenselijk.

 • High speed PTZ camera’s

  Met een high speed PTZ camera, ook wel Speeddome genoemd is het mogelijk om mensen of objecten te volgen. Dit is bijvoorbeeld een ideale camera voor in het buitengebied.

Candra Technology levert uitstekend IP-camera’s, opnameapparaten en software zodat goed beeld en meer veiligheid gegarandeerd is.

Candra Technology biedt de perfecte oplossing voor een ongekend aantal toepassingen. Ons bedrijf biedt voor elke situatie de beste camerabeveiliging oplossing.

Wat kost camerabeveiliging?

Wanneer u investeert in camerabeveiliging voor uw hotel dan is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Koppelingen

De camerabeveiliging kan indien gewenst ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied camerabeveiliging? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag met een doordacht plan welke geheel op uw wensen aansluit en bij uw organisatie past.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van camerabeveiliging in uw hotel neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?