Hotel telefonie

Met hotel telefonie en onze aanvullende telecom oplossingen biedt u uw personeel en uw gasten een uitstekende oplossing voor interne en uitgaande communicatie

Hotels verlangen flexibele telecommunicatieoplossingen voor communicatie met en voor hun gasten. Bellen door middel van een “vaste” telefoon wordt ondanks de toename in mobiele telefonie door de meeste gasten als prettig ervaren. Voor uw gasten bieden wij van het merk Vtech hotel telefonie.

Hotel telefonie aanbieden aan uw gasten vereist een goed en stabiel netwerk. Candra Technology biedt daarvoor veel flexibele telefonieoplossingen gecombineerd met een intelligente telefooncentrale. Candra Technology levert telefonie op basis van VOIP Dit houdt in dat telefoonverkeer en data over dezelfde lijn verstuurd en ontvangen kunnen worden.

Voordelen van telefonie op basis van VOIP:
 • Lagere investerings- en exploitatiekosten.

  Er is geen aparte infrastructuur voor telecommunicatie nodig. U hoeft slechts één netwerk te onderhouden en te beheren. De telefooncentrale bevindt zich binnen uw netwerk of in de cloud en wordt bediend via een webapplicatie.

 • Lagere terugkerende kosten.

  Bellen via het IP-netwerk is goedkoper dan via het traditionele telefoonnetwerk. Dat biedt vooral voordelen voor hotels waarbij de gasten veel gebruik maken van de telefoon. Als de telefoonrekening voor uw gast lager uitvalt dan gewoonlijk zullen zij dit als positief ervaren.

 • Flexibiliteit

  Door de centrale bediening via een web interface zijn het systeem, de aansluitingen en toepassingen eenvoudig aan te passen.

 • Extra mogelijkheden

  IP-telefonie biedt allerlei extra mogelijkheden op gebied van voicemail, textmessaging, afwezigheidsmelding, verkeeranalyse, beheer en onderhoud.

Vtech

Candra technology levert uitsluitend hoteltelefoons van Vtech. Vtech is een Canadese fabrikant van hoteltelefoons. Wij leveren verschillende modellen in verschillende prijsklassen en worden volledig gepersonaliseerd aan de hand van uw wensen.

Candra Technology biedt:
 • Een optimale maatwerkoplossing voor uw hotel op basis van uw specifieke eisen en wensen.
 • De beste apparatuur, software en dataoplossingen in de markt.
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Full service dienstverlening: van advies tot installatie, instructie, onderhoud en beheer.

 

Wat kost hoteltelefonie?

Wanneer u investeert in een telefonie oplossing is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van hotel telefonie? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Hospitality Telefonie, Candra Technology, Vtech S2210
Hospitaly telefonie, Candra Technology, Vtech CTM-S2411

Candra Technology: waar gastvrijheid en techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden met telefonie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wifi

Met Wifi oplossingen van Candra Technology biedt u uw gasten een uitmuntend netwerk welke voldoet aan al uw wensen.

Conferentiesysteem

Met een goed conferentiesysteem in uw zalen kunt u perfecte vergaderlocaties aanbieden voor iedere situatie.

Niet gevonden wat u zoekt?