Hotel TV

Met Hotel TV biedt u meer comfort en u heeft de mogelijkheid om extra diensten te bieden aan uw gasten.

Hotel TV, Candra Technology, welkom

Gasten stellen steeds hogere eisen aan hun verblijf en plaatsen negatieve recensies gelijk op internet. Met als gevolg dat er een ongekende concurrentiedruk ontstaat waarbij u tegemoet wil komen aan de behoeften en wensen van uw gast. Om uw gasten een meerwaarde te bieden biedt Candra Technology Hotel TV.

Met onze Hotel TV oplossing bieden wij u real-time informatie en een gepersonaliseerd entertainment systeem aan uw gasten. Het begint al met een welkomstboodschap op het scherm als ze de kamer betreden. Daarnaast hebben uw gasten de mogelijkheid om door middel van de TV een hoop zaken te regelen en te bekijken.

Enkele mogelijkheden met Hotel TV van Candra Technology.

 • HD zenders

  Hotel TV van Candra Technology maakt gebruikt van DVB-C en satelliet. Door gebruik te maken van de satelliet is het mogelijk om een zenderpakket samen te stellen wat geheel aansluit op de nationaliteit van uw gasten. Ontvangt u bijvoorbeeld veel Duitse of Franse gasten. Dan stellen wij samen met u een zenderpakket samen met een ruim aanbod aan Duitse en Franse TV zenders. Candra Technology is officieel partner van Joyne en Canal Digitaal.

 • Informatiekanaal

  Door gebruik te maken van een informatie kanaal kunt u uw gasten informeren over bijvoorbeeld aanbiedingen in uw restaurant maar ook over leuke uitstapjes in de directe omgeving.

 • Aanbieden van diensten

  Met het Hotel TV systeem van Candra Technology is het mogelijk om veel voorkomende diensten aan te bieden via de TV. Bijvoorbeeld reserveren in uw restaurant of een taxi bestellen. Deze aanvraag wordt gelijk naar de receptionist gestuurd die hierdoor snelle en efficiënte service kan verlenen aan uw gasten.

 • Ondersteuning voor meerdere talen

  Ons Hotel TV systeem biedt ondersteuning voor meerdere talen. Ongeacht de nationaliteit van uw gast. De informatie wordt altijd weergegeven in uw gasten hun eigen taal.

 • Weerbericht

  Uw hotelgasten hebben de mogelijkheid om een realtime weersvoorspelling te zien met een druk op de knop. Dit biedt net het beetje extra luxe wat door veel gasten als prettig wordt ervaren.

 • Berichten

  Stel dat er voor één van uw gasten naar uw hotel wordt gebeld en de betreffende gast is niet aanwezig. Dan kunt u een bericht naar de Hotel TV sturen in de gast haar kamer. Zodat deze gelijk wordt geïnformeerd zodra ze de televisie aan zet.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van Hotel TV neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Room management

Met het roommanagement systeem heeft u de mogelijkheid om de zalen in uw hotel gemakkelijk te beheren.

Narrowcasting

Narrowcasting is het plaatsen van display’s waarmee u uw gasten voorziet van gerichte informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?