Guest Room Management System (GRMS)

Met het Guest Room Management System (GRMS) van Candra Technology hebben uw gasten de mogelijkheid om alle functies in hun kamer met gemak te bedienen en het beheer van de kamers makkelijker te maken voor uw personeel.

Guest Room Management System (GRMS)

Het Guest Room Management System (GRMS)  is een systeem bestaande uit verschillende onderdelen welke worden geplaatst in iedere hotelkamer. Hiermee kunnen uw gasten alle verschillende voorzieningen in hun kamer/suite bedienen zoals: verlichting, radio, gordijnen/zonwering. maar ook functies als niet storen en housekeeping verzoeken kunnen worden doorgegeven aan de receptie. “Niet storen kaarten” behoren hiermee tot het verleden.

Gebouwbeheersysteem

In het gebouwbeheersysteem wordt alle informatie van GRMS verzameld. Bijvoorbeeld:

  • Welke verlichting brand er.
  • Welke temperatuur is ingesteld met de klimaatbeheersing.
  • Bevinden gasten zich op de kamer.
  • Staat de radio aan.

Hiermee heeft u een uitstekend inzicht van wat er op de kamers gebeurt. Daarnaast heeft ook de mogelijkheid om alle systemen in de kamers vanaf de receptie te bedienen. Bijvoorbeeld de verwarming in de kamer aan zetten of de audio installatie uitschakelen. Met een Gebouwbeheersysteem in combinatie met GRMS biedt u niet alleen uw gasten meer gemak en comfort maar het biedt voor uw personeel ook een absolute meerwaarde.

Ons systeem werkt met vrijwel alle huidige systemen en is volledig te integreren in vrijwel ieder hospitality omgeving.  Als het nu gaat om een boutique hotel of een hotel met 300 kamers. Er is altijd een passende oplossing.

Koppelingen

Ons systeem wordt gekoppeld aan alle verschillende systemen in uw pand.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden met ons systeem? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van Hotel TV neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Energiebeheer

Met energiebeheer kunt u uw gasten een onvergetelijke beleving bieden maar besparen op de kosten.

Klimaatbeheersing

Met klimaatbeheersing in uw hotel voorziet u uw gasten van extra comfort op de kamer en in uw hotel.

Niet gevonden wat u zoekt?