Hotelkamer audio

Met hotelkamer audio oplossingen van Candra Technology. heeft u de mogelijkheid om uw gasten meer luxe te bieden op hun kamer.

In uw hotelkamer(s) en suites staat u voor een belangrijke keuze. Wilt u radio/muziek aanbieden met behulp van de (Hotel)TV, kiest u voor een geheel losstaande audio installatie of voor bluetooth streaming? Welke bijvoorbeeld wordt bediend met de smartphone van de gast. Vervolgens is er de vraag wilt u uw gasten een audio installatie aanbieden in het slaapgedeelte, woongedeelte, badkamer. of alle drie.

De (Hotel)TV heeft uitstekende mogelijkheden om entertainment te bieden. Echter is de geluidskwaliteit van de huidige televisies vaak niet toereikend. Binnen ons assortiment bieden wij hiervoor een perfecte oplossing. Candra Technology kan iedere kamer voorzien van high-end speakers welke rechtstreeks op de (Hotel)TV kunnen worden aangesloten. Hierin zijn ook weer verschillende keuzes van kristal helder stereo geluid tot een ware surround beleving. Om overlast te voorkomen wordt de audio installatie altijd begrenst op een maximaal volume en indien nodig kan de kamer worden voorzien van extra geluidsisolatie. Wij bieden design speakers voor aan de muur maar ook verborgen speakers die een wow effect bij uw gasten oproept.

Speakers
De speakers van orange audio zijn uitstekend geschikt voor (hotel)kamers en suites. Deze worden geheel verborgen in de kamer en bieden een uitstekend geluid. Daarnaast bieden wij ook design speakers van Angstrom voor aan de muur. Voor iedere wens bieden wij een praktische oplossing. De volledige audio bediening verloopt via de TV of smartphone.

Wij bieden een volledige range hotelkamer speakers van zowel Angstrom Loudspeakers als Orange audio.

Bediening 
Naast audiobediening via de (Hotel)TV is er ook mogelijkheid voor een losstaande audio installatie welke kan worden bediend via bijvoorbeeld een tablet.

Toepassingen 
Onze speakers zijn ideaal voor in hotelkamers maar daarnaast zijn het ook uitmuntende speakers voor (vakantie) woningen en horeca gelegenheden.  Bent u geïnteresseerd in onze speakers voor uw hotel, vakantiepark of horecagelegenheid neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een demo.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over Hotelkamer Audio neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Audio

Meer over onze audio oplossingen

Niet gevonden wat u zoekt?