Hotelkluis

Voor uw gasten is het van groot belang dat hun waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen in een hotelkluis.

Hotels willen hun gasten een veilig gevoel geven zodat uw  gasten zich thuis voelen. Om uw gasten een veilig gevoel te geven heeft u brandmelders, een alarmsysteem en camerabeveiliging. Daarnaast wilt u uw gasten voorzien van een hotelkluis op hun kamer /suite waar zij hun waardevolle spullen in op kunnen bergen.

tablet kluis, hotelkluis, Candra Technology

Er zijn veel fabrikanten van hotelkluizen en helaas zijn er ook veel van deze kluizen die niet goedgekeurd zijn met als gevolg dat ze gemakkelijk te openen zijn door derden. Diefstal is slecht voor de reputatie van uw hotel en uw gasten voelen zich minder veilig als hun hotelkluis niet naar behoren werkt. Alleen al om deze redenen is een goedgekeurde kluis op iedere kamer van groot belang. Candra Technology levert uitsluitend kwaliteitskluizen.

Voordelen kluizen van Candra Technology:
 • Uitgebreide garantie

  Op de door Candra Technology geleverde kluizen bieden wij tot 7 jaar volledige garantie.

 • Bedieningsgemak

  Het codebedienpaneel is zo ontworpen dat iedere persoon de kluis gemakkelijk kan bedienen.

 • Maatwerk

  Candra Technology heeft verschillende type kluizen standaard in haar assortiment. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de maatgeving of de kleur van de kluis dan is dit op maat leverbaar.

 • Bewezen kwaliteit

  De kluizen die Candra Technology levert zijn geplaatst in meer dan 300.000 hotels, ambassades en ziekenhuizen over de hele wereld.

Bewezen kwaliteit

Candra technology levert uitsluitend hoogwaardige kwaliteitskluizen van Amerikaanse en Duitse makelij. Wij leveren verschillende modellen in verschillende prijsklassen. Daarnaast behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden.

Candra Technology biedt:
 • Uitgebreide garantie.
 • Bewezen kwaliteit.
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Persoonlijk advies.

 

Wat zijn de kosten?

Wanneer u investeert in hotelkluisjes is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van een hotelkluis voor uw gasten? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

laptopkluis, hotelkluis, Candra Technology, safe

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden met onze hotelkluizen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?