Hotelverlichting

Het kiezen van de juiste verlichting is binnen de hospitality branche van groot belang. De verlichting bepaald immers de totale sfeer van uw bedrijf.

Verlichting voor hotels, restaurants en café’s

Het juiste licht draagt in grote mate bij aan de algehele indruk van een hotel of restaurant. Het genereert emoties en nodigt, indien kundig toegepast, de gast uit voor een aangenaam verblijf. Naast de juiste lichtsfeer komt het aan op een consistent lichtontwerp, passend bij de architectuur van het gebouw. Net als de functionaliteit, efficiëntie en lange levensduur van de lampen. Licht speelt een belangrijke rol in het totaalconcept van hotels en restaurants. Een zorgvuldige selectie is essentieel.

Candra Technology heeft veel verschillende soorten hotel verlichting die elk passen bij een bepaalde inrichting en stijl. van klassiek tot modern en alles wat er tussen zit. Candra Technology biedt altijd een passende oplossing. In vrijwel alle gevallen maken wij gebruik van  LED. In iedere denkbare stijl is er een passende LED armatuur beschikbaar. Voor een intieme sfeer zijn er prachtige kroonluchters of hanglampen beschikbaar welke ook volledig in LED zijn uitgevoerd. Het is ook mogelijk om klassiek met modern in de juiste verhoudingen te combineren.

Koppelingen

Het verlichtingssysteem kan indien gewenst ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem. 

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van verlichting? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij werken graag samen met uw architect om een verlichtingsplan samen te stellen welke geheel op uw wensen aansluit en bij uw horecagelegenheid past.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van verlichting neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?