CMND van Philips

CMND van Philips is het platform van Philips om informatiekanalen, narrowcasting displays en Hotel TV’s  gemakkelijk te beheren. U kunt al u uw services en diensten weergeven in de kamer van uw gasten. bijvoorbeeld: openingstijden van het restaurant. Spa behandelingen enz.

Met deze oplossing van Philips is het mogelijk om niet alleen Hotel TV maar ook display -instellingen vooraf te configureren en alle TV’s en displays te upgraden vanaf een centrale locatie. U kunt alle informatie delen, en bijvoorbeeld aanbiedingen onder  de aandacht brengen van uw restaurant of healthcentre, Hiermee genereert uw hotel extra inkomsten zonder dat er een apart systeem nodig is.

U kunt alle Phillips Hotel TV’s en displays. Bijvoorbeeld: De  tv’s in de hotelkamers maar ook de displays in de openbare ruimtes worden allemaal bediend vanuit het zelfde systeem. Het systeem is er in 2 verschillende versies namelijk IP en COAX gebaseerd waardoor het ook gebruikt kan worden in bestaande situatie zonder grote verbouwingen.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen