Room management

Met het roommanagement systeem heeft u de mogelijkheid om de zalen in uw hotel gemakkelijk te beheren.

Room management, Candra Technology
Candra Technology maakt het plannen van vergaderingen nog makkelijker

Met trots presenteren wij ons room management systeem, met gebruik van ons room management systeem boekt u nog makkelijker uw zalen en/of conferentieruimtes. Met gebruik van het heldere en intuïtieve display is een ruimte boeken gemakkelijker dan ooit. Nooit meer dubbele boekingen, verwarring of onderbroken vergaderingen. Met ons systeem zorgt u ervoor dat al uw zalen op een echt effectieve manier worden gebruikt.

Helder en gebruiksvriendelijk

Ons systeem maakt het gemakkelijker dan ooit om een zaal te boeken met gebruik van de  kalender op uw computer of direct via  het display naast de deur. Alle informatie wordt elegant op het display gepresenteerd en de informatie verandert wanneer iemand op het scherm afloopt. Zodat altijd de meest relevante informatie wordt weergegeven. Via het display heeft u de volgende mogelijkheden: Boeken en/of verlengen van een ruimte. Is de gewenste ruimte bezet dan kunt u gebruik maken van de kalender om te zoeken naar andere ruimte op basis van beschikbaarheid, grootte en uitrusting. Dankzij het groene en rode licht rondom het scherm kunt u in een oogopslag zien of de ruimte leeg is of niet. Geen verwarring of dubbele boekingen meer.

Analytisch en efficiënt

Ons room management systeem geeft u een volledig inzicht in het gebruik van de zalen binnen uw hotel zodat u het gebruik van de ruimtes nog verder kunt optimaliseren. U krijgt ondersteuning welke kosten verlaagt door statistieken te analyseren in ons webgebaseerde systeem. Met ons uitgebreide room management systeem zorgt u ervoor dat u de perfecte ruimte voor iedere bijeenkomst gebruikt. Ook biedt ons systeem geavanceerde multisite management mogelijkheden met toestemmingscontrole en real-time monitoring. Dit is zeer geschikt als u verschillende locaties centraal wilt beheren.

Geschiktheid

Ons room management systeem is geschikt voor iedere hospitality omgeving.

Koppelingen

Het room management systeem kan indien gewenst ook gekoppeld worden aan de toegangscontrole. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. 

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van room management? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

 

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van Roommanagement neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hotel TV

Met Hotel TV biedt u meer luxe en u heeft de mogelijkheid om extra diensten te bieden aan uw gasten.

Narrowcasting

Narrowcasting is het plaatsen van display’s waarmee u uw gasten voorziet van gerichte informatie.

Niet gevonden wat u zoekt?