Onze service

Bij candra Technology bieden wij uitmuntende 24/7 service tegen scherpe tarieven.

Over onze

Kwaliteitsservice

Candra Technology staat garant voor levering van kwaliteitsproducten van topmerken, en voor een hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening. Candra Technology onderscheidt zich van haar concurrenten door een breed spectrum van producten en diensten en hierdoor hebben wij de mogelijkheid om u een one-stop shop te bieden. Waarmee u voor alle (technische) installaties één vaste contactpersoon heeft voor al uw vragen en (service)verzoeken.

Als het nu gaat om levering en installatie van nieuwe systemen of onderhoud van uw huidige systemen. U heeft altijd één vaste contactpersoon.

Candra Technology beschikt over goed opgeleid personeel en een servicegerichte instelling. Daardoor bent u bij iedere opdracht verzekerd van een perfecte service.

Tijd

Wij nemen altijd de tijd voor al onze klanten. Dit merkt u al bij het eerste contact. Wij vinden het van groot belang om eerst kennis te maken en elkaar goed te leren kennen. Het investeren van tijd en energie in de eerste fase van een opdracht is erg belangrijk om al uw wensen goed in beeld te krijgen. Op basis van deze informatie gaan wij samen met u opzoek naar een specifieke oplossing die aansluit op uw wensen.

Installaties

Dankzij de goede voorbereiding zullen installaties door onze professionele en ervaren monteurs soepel verlopen. We nemen ruim de tijd voor advies en instructie. Na de installatie is er altijd en overal uw vaste contactpersoon beschikbaar voor vragen en advies over gebruik, beheer en serviceverzoeken.

Meer

Over onze service

Voor al onze klanten bieden wij 24/7 technische ondersteuning.

Afspraak = afspraak
Bij Candra Technology geloven wij in transparantie en eerlijkheid. Als er een afspraak is gemaakt met één van onze medewerkers dan is iedereen binnen onze organisatie hier van op de hoogte en wij houden ons altijd aan de gemaakte afspraken.

Onze adviseur komt bij u langs
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om elkaar te leren kennen en hier dan ook de tijd voor te nemen. Daarom komt onze adviseur altijd geheel vrijblijvend bij u langs.

Financieringsmogelijkheden

Candra Technology biedt verschillende financieringsmogelijkheden welke geheel worden afgestemd op uw organisatie. Zoals financiel en operational lease.

Professionele & hoogwaardige technische dienst
Bij Candra Technology leveren en installeren wij alle nieuwe systemen. Maar ook voor bestaande systemen zit u voor onderhoud en service bij Candra Technology goed. Service verzoeken worden altijd zo snel mogelijk afgehandeld door onze professionele monteurs. Bij Candra Technology bieden wij 24/7 ondersteuning.

producten van topmerken
Candra Technology levert uitsluitend producten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen.

Vast contactpersoon
Uw adviseur is tevens uw vaste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Voordelige service contracten
De service contracten van Candra Technology worden tegen een scherp tarief geheel afgestemd op uw wensen.

Service

Heeft u vragen over onze service. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen