Slagboom

Met behulp van een goede slagboom voorkomt u ongewenst bezoek op uw terrein.

Voor iedere situatie biedt Candra Technology diverse modellen waardoor wij voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Candra technology levert bomen van 2,5 tot 12 meter lengte. Deze worden worden gebruikt om het verkeer op uw parkeerterrein te regelen. De juiste lengte boom is geheel afhankelijk van het type voertuig. voor een leveranciersingang is een langere slagboom gewenst dan voor het hotel parkeerterrein.

Een slagboom is een uitstekende oplossing om de toegang tot uw hotel te beveiligen of uw parkeerterrein af te sluiten voor onbevoegden.

Ook is er de mogelijkheid om de slagbomen op uw terrein te combineren met een complete parking oplossing. betaald parkeren, kentekenherkenning. Wanneer u de slagbomen enkel gebruikt om toegang tot uw hotel te beveiligen is  een combinatie met een codepaneel, proximityreader (voor passen en tags) tevens is er de mogelijkheid om de slagboom te koppelen aan ons slotsysteem. Het voordeel hiervan is dat uw gasten hun kamerpas of smartphone kunnen gebruiken om de slagboom te openen.  De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Assortiment

Met ons ruimte assortiment bieden wij veel verschillende gebruiksmogelijkheden. Afhankelijk van de situatie heeft Candra Technology altijd de juiste slagboom. Door de uitstekende kwaliteit kunnen deze indien nodig een intensieve verkeersdrukte aan. Naast slagbomen bieden wij ook poort automatisering. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij altijd een oplossing bieden welke geheel aansluit op uw wensen.

Wat kost een slagboom?

Bij de investering in slagbomen is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Koppelingen

De slagbomen kunnen indien gewenst ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van slagbomen? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze slagbomen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat u zoekt?