Introductie

Over ons

Candra Technology richt zich volledig op de hospitality en leisure branche. Op deze pagina vind u meer informatie over ons bedrijf. Zoals de ontstaansgeschiedenis en onze manier van werken.

Uitsluitend

Kwaliteitsproducten

Vaste

Adviseur

Uitmuntende

Service

Ruime

Ervaring

Ontstaan

Geschiedenis

Candra Technology is in 2015  opgericht. Het bedrijf vind zijn oorsprong in Leiden. Candra Technology richt zich hoofdzakelijk op de hospitality branche. Wij voorzien met veel plezier hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden van een passende maatwerkoplossing.

Locatie

Na enige tijd gevestigd te zijn in Leiden hebben wij besloten om ons hoofdkantoor te vestigen in Amsterdam om de bereikbaarheid en de vindbaarheid voor onze klanten verder te optimaliseren.

Werkgebied

Candra Technology is actief in West-Europa.

visie

Waar wij in geloven

In ieder hotel en iedere uitgaansgelegenheid is gastvrijheid van levensbelang. Iedere hotelier wil zijn gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Tegenwoordig speelt techniek een steeds grotere rol in het dagelijks leven van uw gasten. Als hotelier wilt u hierop inspelen. Enkele voorbeelden zijn: Interactieve televisie, WI-FIModerne sloten. Wij bieden diverse oplossingen om te zorgen dat uw gasten een onvergetelijke tijd beleven in uw hotel.

Dit bereiken wij door het centrale aanspreekpunt te zijn voor al uw (technische) behoeftes. Wij vinden het een uitdaging om een oplossing te vinden die geheel aansluit op uw wensen. Persoonlijke aandacht, hoogwaardige service en productkwaliteit zijn daarvoor van essentieel belang. Dit is bij ons dan ook vanzelfsprekend. Onze medewerkers werken proactief, oplossingsgericht en hebben een dienstverlenende instelling, zodat wij een oplossing kunnen realiseren die geheel aansluit op uw wensen.

De pijlers van ons bedrijf

Kernwaarden

Betrokkenheid

Persoonlijk contact met u en betrokkenheid vinden wij van essentieel belang. Alleen zo kunnen we ons inleven in uw situatie. Dit garandeert eveneens een optimaal inzicht in uw wensen. Zo vinden wij voor u de juiste oplossing. Onze medewerkers zijn altijd en overal goed bereikbaar.

Betrouwbaarheid

Wij stellen de hoogste eisen aan onze producten en diensten en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. In combinatie met hoogwaardige en snelle service bent u zeker van een gegarandeerde betrouwbaarheid en beschikbaarheid.

Inzicht en kennis

Onze medewerkers zijn hoog opgeleid en volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat hun kennis altijd actueel is. Daarnaast beschikken onze medewerkers over ruime ervaring  met betrekking tot: audio, gebouwenbeheer, video, beveiliging, communicatie, netwerk, verlichting en zonwering. Daardoor kunnen wij oplossingen bieden die volledig aansluiten op uw wensen.

Professionaliteit

Onze medewerkers zorgen voor op maat gesneden, glasheldere informatie en duidelijke afspraken. Dit combineren ze met een dienstverlenende instelling. Dat garandeert een professionele aanpak van onze opdrachten.

Candra Technology: Waar gastvrijheid & techniek samenkomen