Wifi & Netwerk

Met Wifi en netwerk oplossingen van Candra Technology biedt u uw gasten en uw personeel een uitmuntend netwerk welke voldoet aan al uw wensen.

Hotel Wifi en netwerk, Candra Technology, welkom

Ieder hotel / restaurant. klein of groot, is afhankelijk van een efficiënt en goed functionerend netwerk voor verschillende soorten data (informatie, voice en video). Netwerkoplossingen bestaan er dan ook in alle soorten en maten.

Candra Technology biedt oplossingen voor kleine, grote of complexe netwerken en kan onderhoud en beheer uit handen nemen. Wij bieden technologie en expertise op het gebied van bedrade en draadloze netwerken (wifi).

Wifi

Uitstekende wifi is binnen hotels tegenwoordig van levensbelang. Uit onderzoek is gebleken dat veel gasten al tijdens het zoeken naar hun ideale hotel kijken of er wifi aanwezig is. Candra Technology biedt wifi oplossingen waarmee u uw gasten een uitstekende verbinding aanbiedt in zowel de kamers als de openbare ruimtes.

Naast het gemak van wifi voor uw gasten is het ook van belang voor u en uw personeel. Denk bijvoorbeeld aan het bestelsysteem voor u restaurant. tablets van de housekeeping. Wifi wordt gebruikt voor uitzonderlijk veel toepassingen in hospitality.

Candra Technology levert:

 • Netwerk hardware van merken als bijvoorbeeld: Huawei, Aerohive, Zyxel, HP enz.
 • Antiphising, -spam en –virussoftware.
 • Onderhoud en beheer.
 • 24/7 support.
Voordelen van onze netwerkoplossingen
 • Onze producten en diensten hebben een heldere en transparante prijsstelling en bieden mogelijkheden voor kostenbesparing door centralisatie.
 • Onze producten en diensten zijn flexibel en onderling te combineren. Uw netwerk kan ook aan een datacenter gekoppeld worden.
 • Onze producten en diensten zijn veilig en betrouwbaar.
 • Door een uitstekende betrouwbaarheid en optimaal beheer kunnen wij een hoge beschikbaarheid garanderen.
 • Voor ieder type hotel, van boutique tot resort, kunnen wij een oplossing bieden die geheel aansluit op uw wensen.
Candra Technology biedt:
 • Een perfecte maatwerk netwerkoplossing voor uw hotel / uitgaansgelegenheid op basis van uw specifieke wensen.
 • Topkwaliteit hardware en netwerksoftware.
 • Betaalbare totaaloplossingen voor een netwerk en dataverkeer.
 • Fullservice dienstverlening: van advies tot installatie, instructie, onderhoud en beheer.
Wat kost een uitstekende (Wi-Fi) Netwerk?

Bij de investering in een (Wi-Fi) netwerk is een van de belangrijkste vragen wat zijn de kosten. Het is altijd lastig om van te voren een inschatting te geven wat de totale kosten zijn. Dit is namelijk geheel afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Candra Technology biedt diverse financieringsmogelijkheden waaronder lease. Indien u kiest voor lease dan betaald u een vast maandbedrag waarmee u uw totale investering spreid over een langere periode.

Koppelingen

Het netwerk kan indien gewenst ook gekoppeld worden aan ons hotelmanagementsysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Candra Technology biedt op het gebied van hospitality netwerken & wifi? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Candra Technology: waar gastvrijheid & techniek samenkomen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van WiFi neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefonie

Met hospitality telefonie biedt u uw personeel en uw gasten een uitstekende oplossing voor interne en externe communicatie.

Conferentiesysteem

Met een goed conferentiesysteem in uw zalen kunt u perfecte vergaderlocaties aanbieden voor iedere situatie.

Niet gevonden wat u zoekt?