Over ons

Candra Technologie

Candra technologie als een van de beste domotica-bedrijven in Nederland, met onze deskundige installateurs, integreren we perfecte smart home-systemen (domotica-systemen) voor elk huisformaat!

Producten

We doen bedrade en draadloze lichtregelsystemen, audio voor meerdere kamers, 4K Ultra High Definition-videostreaming in meerdere kamers, thuisbioscoop op maat, verwarming en koeling, inbraakalarm, CCTV-bewaking, video-deurbel voor binnenkomst, intercom overal, jaloezieën/schaduwen en Gordijnenbediening, Garage- en Poortbedieningssystemen en meer..

Meer tech

Waar we meer van houden, is stembediening. Spreek je uit! Je huis luistert. Met Control4 en Amazon Alexa of Google Assistant kun je je huis nu vertellen wat het moet doen: of het nu alle lichten uitdoet als het bedtijd is, de perfecte sfeer voor het avondeten instelt of om een ​​helpende hand vraagt ​​als die van jou vol is.

Kennis

We gebruiken onze jarenlange uitgebreide kennis om kosteneffectieve, functierijke oplossingen te leveren, van enkele thuisbioscoopruimtes tot volledig geautomatiseerde huizen die zijn ontworpen rond u en uw gezin. Door de allerbeste en nieuwste productassortimenten te combineren, leveren we resultaten die uw verwachtingen overtreffen.

Hoe doen wij dat en hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Om uw eigendom en project te begrijpen, moet u het uit de eerste hand zien.

We bespreken uw ideeën, uw budget en uw tijdschema. Met behulp van onze jarenlange ervaring en technische kennis doen we enkele eerste suggesties en leggen we uit hoeveel leuker, gemakkelijker en handiger het leven zal zijn. We gaan met je mee op een kamer-voor-kamer doorloop van je huis, waarbij we letten op speciale verzoeken, specifieke uitdagingen. Als u een woning verbouwt of bouwt, werken wij vanuit plattegronden of bouwkundige tekeningen.

We maken gratis voorlopige plannen en offerte voor u zodat we begrijpen wat u krijgt en dan beginnen we daar.

Met meer dan 32 jaar ervaring zijn we toonaangevende installateurs en zorgen we voor 100% klanttevredenheid.