Ziekenhuis TV

Candra Technology heeft een speciaal aanbod TV’s voor uw ziekenhuis of zorginstelling.

Ziekenhuis-TV, Candra Technology, Amsterdam, Zorg,

Met gebruik van ziekenhuis-tv geeft u uw patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen iets waarmee ze zich thuis voelen. Het is ook erg nuttig voor personeel, omdat u uw patiënten met berichten kunt informeren, bijvoorbeeld een gepland bloedonderzoek. Met een ziekenhuis-tv systeem van Candra Technology biedt u meerwaarde aan uw patiënten en uw medewerkers.

Naast TV’s op de kamers is het ook praktisch voor bezoekers als er display’s op de poli’s worden geplaatst met: nieuws, algemene informatie over het ziekenhuis, wachttijden etc. Een goed geïnformeerde patiënt voelt zich prettiger.

Mogelijkheden met ziekenhuis tv van Candra Technology.

 • Ruim aanbod HD kanalen

  Gezondheidszorg-tv van Candra Technology maakt gebruik van DVB-C en satelliet. Door gebruik te maken van de satelliet is het mogelijk om een zenderpakket te regelen dat volledig overeenkomt met de nationaliteit van uw patiënten/cliënten. U ontvangt bijvoorbeeld veel Duitse en Franse patiënten in uw ziekenhuis. Dan kunnen we een zenderpakket regelen met een breed scala aan Duitse en Franse tv-zenders.

 • Informatie kanaal

  Door gebruik te maken van het informatie kanaal kunt u uw gasten informeren over de openingstijden van bijvoorbeeld de kapper.

 • Meerdere talen

  Ons gezondheidszorg tv systeem biedt ondersteuning voor meerdere talen. Wat de nationaliteit van uw patiënten ook is. De informatie kan altijd in hun eigen taal worden weergegeven.

 • Berichten

  Bijvoorbeeld Er is een afspraak gepland voor een bloedonderzoek of een afspraak met een arts. Dan is het mogelijk om een bericht naar de in de patiënt haar kamer te sturen. Dit betekent dat uw patiënten direct worden geinformeerd.

Merken

Candra technology levert uitsluitend de beste merken ziekenhuis TV. Zoals: Philips, Samsung en LG. Ook voor de montage van de TV bieden wij vooraanstaande merken als: Vogels en Newstar.

Koppelingen

Ons TV systeem kan indien gewenste ook worden gekoppeld aan ons gebouwbeheersysteem.

Vrijblijvend advies

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden met ons systeem binnen uw organisatie? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij adviseren u graag.

Candra Technology: Waar gezondheidszorg en techniek samen komen

Contact

Heeft u vragen over de mogelijkheden van Hotel TV neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Room management

Met het roommanagement systeem heeft u de mogelijkheid om de zalen in uw hotel gemakkelijk te beheren.

Narrowcasting

Narrowcasting is het plaatsen van display’s waarmee u uw gasten voorziet van gerichte informatie.

Hotel TV

Met Hotel TV biedt u meer comfort en u heeft de mogelijkheid om extra diensten te bieden aan uw gasten.

Niet gevonden wat u zoekt?